ITV

Påtænker du at investere i et system til kameraovervågning (ITV), kan HRH EL A/S både rådgive, designe og installere, et komplet kameraovervågningssystem, der passer til dit behov. HRH EL A/S er din professionelle samarbejdspartner.

Kameraovervågning har stor præventiv effekt og er med til at sikre dine værdier både i private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Der findes et utal af løsninger. Videoovervågning handler ikke kun om at fange gerningsmanden på film men også om at opnå en bedre totalsikring af ejendele og værdigenstande samt fremskaffe et troværdigt bevismateriale, der efterfølgende kan have afgørende betydning.

HRH EL A/S er Milestone Advanced Certified Partner. Det betyder at vi leverer avanceret software, der optimerer din ITV videoovervågning. Derved opnår vi et endnu bedre produkt, i vores erfaring af, at udføre mindre og meget store ITV kameraovervågningsanlæg.

HRH EL A/S tilbyder service- og vedligeholdelsesaftale både vedrørende nye og eksisterende installationer af ITV.​

Ring endelig til en af vores erfarne medarbejdere, og vi vil være behjælpelig med at finde en løsning og et tilbud til dig.

Kontakt HRH El A/S

HRH El A/S er klar til at tage imod din opgave.
​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven.

Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi laver alt

HRH udfører alle typer håndværksopgaver.

Sponsor 

Vi lægger vægt på at støtte gode formål og lokalforeninger.

Kvalitetsbevidst

HRH er en kvalitetsbevidst virksomhed.