Vi laver alt

HRH udfører alle typer håndværksopgaver.

Sponsor 

Vi lægger vægt på at støtte gode formål og lokalforeninger.

Kvalitetsbevidst

HRH er en kvalitetsbevidst virksomhed.

HRH VVS & Varmeteknik A/S

HRH VVS & Varmeteknik A/S har stor erfaring og kompetence og udfører alle typer opgaver indenfor VVS, ventilation og kloakområdet. Vi indgår tillige i koncernens totalentrepriser og råder over en stor stab af kompetente, faglærte medarbejdere.

Selskabets strategi er at levere de bedst mulige løsninger i overensstemmelse med vore kunders ønsker. Vi giver altid den nødvendige vejledning og står naturligvis til rådighed med yderligere rådgivning.

Vi er endvidere kendetegnet som en kvalitetsbevidst virksomhed som samtidig er garant for at gennemføre alle opgaver til aftalt tid, også opgaver som kræver øjeblikkelig indsats.

VVS & Varmeteknik A/S er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.Vi er endvidere kendetegnet som en kvalitetsbevidst virksomhed som samtidig er garant for at gennemføre alle opgaver til aftalt tid, også opgaver som kræver øjeblikkelig indsats.​

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup​

Tlf. 87 41 77 90 (10-12)

E-mail: anke@el-vvs-anke.dk

Kontakt HRH med din opgave

HRH er klar til at tage imod din opgave.
​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven.

Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Profil

VVS & Varmeteknik A/S blev overtaget i 2001,og har siden overtagelsen været en del af HRH koncernen. VVS & Varmeteknik A/S beskæftiger i dag en stab af kompetente, engagerede VVS, blikkenslagere, kloak, -installatører og servicemedarbejdere.

Vi påtager os enhver art af opgaver indenfor VVS, ventilation og kloakservice. Vi tilbyder at installere og reparere vand-, varme-, sanitets- og ventilationsinstallationer samt at renovere badeværelser og yde afløbs-og kloakservice. 

Vi lægger vægt på at levere arbejdet i høj kvalitet og til den aftalte tid. Vore kunders tilfredshed er i højsædet. Vi har udviklet en systematisk egenkontrol og kvalitetskontrol. Alle vore arbejder bliver således nøje gennemgået i detaljer, så vi er sikre på, at kunden får et kompetent resultat.

Vi benytter kun faguddannet personale eller personale med stor erfaring inden for faget. Vort personale efteruddannes løbende, så vi kan stå som garant for implementering af de rigtige løsninger på et fagligt korrekt og højt kvalitetsniveau.

​​​Lasse Ellebæk Christensen

Installatør​

lasse@hrh.dk 

Klaus Nørgaard
Overmontør​

klaus.norgaard@hrh.dk

​​​Jan Peter Lunddal Jensen

Overmontør​

jl@hrh.dk 

Michael Kehler Nielsen
Overmontør

michael@hrh.dk

Kontakt HRH A/S 

HRH er klar til at tage imod din opgave.
​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven.

Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​