Totalentrepriser for virksomheder og boligselskaber

Vores fagfolk arbejder på et højt fagligt niveau

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder totalentrepriser? Så lad os varetage entreprisen. Hos HRH-koncernen råder vi over 350 uddannede, erfarne og engagerede håndværkere og andre fagfolk, som arbejder på et højt fagligt niveau.

Vi kan hjælpe med enhver fagentreprise og hovedentreprise, uanset opgavens omfang eller kompleksitet, og vi lægger altid vægt på tillid, kvalitet og faglighed. Vi ligger i Albertslund, og vi varetager entrepriser for virksomheder og boligselskaber i bl.a. Storkøbenhavn, Roskilde og andre steder.

Vi udfører alt fra nybyggeri til renoveringsopgaver

Vi udfører alle opgaver inden for håndværk og byggeri, og det kan være alt fra nybyggeri til renovering. Vores mange håndværkere og fagfolk er fordelt i ni selskaber. Hvert selskab arbejder selvstændigt inden for sit eget fagområde, men kan indgå i et samarbejde med de andre selskaber om enhver form for entreprise.

Totalentrepriser kan bl.a. inkludere:​

Vi er ISO 9001- og ISO 14001-certificeret og arbejder altid på et bæredygtigt grundlag. Samtidig har vi adskillige sponsoraftaler. Vi lægger med andre ord vægt på de langsigtede løsninger, hvor vi tager hensyn til både fremtiden og økonomien. Derudover lægger vi vægt på at have konkurrencedygtige priser.​

Vi laver alt

HRH udfører alle typer håndværksopgaver.

Sponsor 

Vi lægger vægt på at støtte gode formål og lokalforeninger.

Kvalitetsbevidst

HRH er en kvalitetsbevidst virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om totalentrepriser

Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om dine ønsker og for at høre mere om vores kompetencer inden for hoved- og totalentrepriser. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for entreprisen.