Ravn Alu

Vi er en virksomhed, der leverer ydelser i høj kvalitet og med et højt serviceniveau indenfor en lang række alu-løsninger.​

Opgaverne strækker sig fra installation og vedligeholdelse af aluminiumsarbejde, til flere forskellige tekniske installationer.

Med en løsning fra os vil vi:

 • Behandle fejl og reklamationer hurtigt af hensyn til vores kunder og for at udvikle og forbedre vores arbejdsgange
 • Opfylde krav i ISO 9001 og overholde relevant lovgivning og myndighedskrav
 • ISO 14001 miljøcertificeret

Vi laver alu facader og aluminiumsløsninger indenfor:

 • Døre
 • Vinduer
 • Facader
 • Glastage
 • Dørautomatik
 • Solafskærmning
 • Indvendige glasvægge

Vores motto “SignDOT – connecting the dots” beskriver vores filosofi. Nemlig, at vi hver dag arbejder på, at forbinde punkterne fra idé, til det færdige produkt. Sådan håndterer vi alle vores opgaver. Gennem tæt samarbejde og kommunikation, så vi så vidt muligt kan skræddersy din løsning.

Kontakt Ravn Alu

Ravn Alu er klar til at tage imod din opgave.
​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven.

Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge alu facader?

Billig vedligeholdelse

​Aluminium er et moderne alternativ til træ og er oplagt til anvendelse, som vinduer.

Aluminiumsvinduer er populære på grund af deres lave vedligeholdelses-omkostninger. De ruster og rådner ikke. De skal aldrig males og de er lette at rengøre.

Stærkere end træ

Man kan designe anderledes, stilrent og mere fint med aluminium, idet aluminium er stærkere end træ. Der findes mange forskellige åbningstyper og mange forskellige greb. Alle løsningerne kan leveres i mange spændende farver – helt efter eget valg. Hvad angår energieffektiviteten er aluminium den bedste varmeisolering og integreret udluftning.

Længere holdbarhed

Hvad angår udformnings friheden, tilbydes slanke profil bredder og skjulte beslag. Under hensyntagen til komfort- og sikkerhedsaspekter – tilbydes indbrudssikring (op til klasse WK3), overvågning af åbning og lukning samt en bekvem integration af det centrale styresystem af bygningen. Aluminium holder længe – det er genanvendeligt og kan omstøbes.

Alu vinduer

Hos Ravn hjælper vi dig med at finde glæden, ved udseendet af traditionelle trævinduer, med træ/alu vinduer. Forskellen er på de traditionelle trævinduer og vores aluvinduer er at det tager tid, kræfter og penge at vedligeholde almindelige trævinduer.


Træ/alu vinduer er på ydersiden klædt med aluminium, men du oplever varmen og den hyggelige atmosfære ved træet på indersiden.

Et træ/ alu vindue er utroligt modstandsdygtigt når det kommer til vejr og vind, og vinduet skal ikke males eller vedligeholdes udvendigt.​

 1. Lang levetid
 2. Moderne design
 3. Energivenlig lydisolerende egenskaber
 4. Sikre en individuel fremtoning
 5. Let at vedligeholde
 6. Hårdfør og langtidsholdbar løsning
 7. Lukker dagslyset ind på en naturlig måde, så lokalerne virker mere lyse

Alu døre

Hos Ravn Alu tilbyder vi en lang række forskellige dørtyper, både med og uden dørautomatik. Hvilken løsning der er optimal til dit projekt, afhænger af bygningens udformning og formål, samt dine ønsker og behov.​

Hvorfor vælge alu døre frem for trædør?

Grunden til at mange vælger at købe deres nye døre i alu skyldes ofte én ting, nemlig at disse elementer kræver minimal vedligeholdelse. Man slipper for at male anden for for reparetion hvis der laves en udvendig aluminiums kappe. Alu døre er modstandsdygtig overfor vind og vejr, men samtidig får du et charmerende naturligt udseende.

Ved en trædør kan den indvendige træside få brug for et kosmetisk vedligeholdelse, og dette er ikke nødvendigt med en alu dør, da denne ikke på samme måde skal vedligeholdes efter det første serviceeftersyn.​

Vi laver alt

HRH udfører alle typer håndværksopgaver.

Sponsor 

Vi lægger vægt på at støtte gode formål og lokalforeninger.

Kvalitetsbevidst

HRH er en kvalitetsbevidst virksomhed.