Albertslund Tømrer & Snedker A/S

Albertslund Tømrer & Snedker A/S er en allround virksomhed med mere end 20 års erfaring og kompetence indenfor tømrer- og snedkerfagene. Vi udfører alle typer opgaver indenfor vor branche. Vi indgår tillige i koncernens totalentrepriser og råder over en stor stab af kompetente, faglærte medarbejdere.

Selskabets strategi er at levere de bedst mulige løsninger i overensstemmelse med vore kunders ønsker. Vi giver altid den nødvendige vejledning og står naturligvis til rådighed med yderligere rådgivning.

Vi er endvidere kendetegnet som en kvalitetsbevidst virksomhed som samtidig er garant for at gennemføre alle opgaver til aftalt tid, også opgaver som kræver øjeblikkelig indsats.

Albertslund Tømrer & Snedker A/S er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt Albertslund Tømrer & Snedker A/S

Albertslund Tømrer & Snedker A/S er klar til at tage imod din opgave. ​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven. Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Profil

Albertslund Tømrer & Snedker A/S blev stiftet i 1993, og har siden stiftelsen været en del af HRH koncernen. Albertslund Tømrer & Snedker A/S beskæftiger i dag en stab af kompetente og engagerede tømrere og snedkere.

Vi påtager os alle typer opgaver indenfor håndværk og øvrige bygge- og ejendomsrelaterede aktiviteter.

Vi er specialister på hele fagområdet, og udfører således alt fra monteringsopgaver (f.eks. køkkener, døre, vinduer og gulve) til mere omfattende opgaver (f.eks. væg- og tag-konstruktioner samt øvrige ny- til- og ombygningsopgaver).

Vi lægger vægt på at levere pro-duktet i høj kvalitet og til den aftalte tid. Det er en afgørende parameter for selskabet at undgå svigt og spild. Vore kunders tilfredshed er i højsædet. Vi har udviklet en systematisk egenkontrol og kvalitetskontrol.

Vi benytter kun faguddannet personale eller personale med stor erfaring inden for faget. Vort personale efteruddannes løbende, så vi kan stå som garant for implementering af de rigtige løsninger på et fagligt korrekt og højt kvalitetsniveau.

Claus Lagerbond
Formand

claus@hrh.dk

Henrik Liehmann Henriksen
Afdelingsleder

l.henrik@hrh.dk 

Henrik Fabricius Hansen
Formand

henrik.f.hansen@hrh.dk

Gert Jørgen Buchholtz
Formand

gert@hrh.dk

Morten Larsen
Formand

morten.larsen@hrh.dk

Vi laver alt

HRH udfører alle typer håndværksopgaver.

Sponsor 

Vi lægger vægt på at støtte gode formål og lokalforeninger.

Kvalitetsbevidst

HRH er en kvalitetsbevidst virksomhed.