Vi laver alt

HRH udfører alle typer håndværksopgaver.

Sponsor 

Vi lægger vægt på at støtte gode formål og lokalforeninger.

Kvalitetsbevidst

HRH er en kvalitetsbevidst virksomhed.

HRH El A/S

​HRH El A/S er et professionelt el-installatørfirma, som udfører alle former for el-arbejder og tekniske installationer, i spændet fra mindre installations- og serviceopgaver, til de mere omfattende el- og teknikentrepriser, i forbindelse med byggeri- og anlægsager. 

Vi indgår tillige i koncernens totalentrepriser og råder over kompetente, teknisk stærke faglærte medarbejdere. Selskabets strategi er at levere sikre løsninger i høj kvalitet. Vi giver altid den nødvendige professionelle vejledning og står naturligvis til rådighed med yderligere rådgivning.

V​ores arbejde bliver udført efter en kvalitets- og miljøsikring, som er baseret på ISO 9001 og ISO 14001 samt regler jævnfør Sikkerhedsstyrelsens forskrifter.​​

  • IT-Løsninger
  • Alarm
  • Sikring
  • IHC/IBI
  • Termografering
  • Energirigtig belysning
  • El tjek

HRH El A/S er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup​

Tlf. 87 41 77 90 (10-12)

E-mail: anke@el-vvs-anke.dk

Kontakt HRH med din opgave

HRH er klar til at tage imod din opgave.
​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven.

Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Profil

HRH EL blev stiftet i 1998 og var første skridt på vejen fra Henrik Ravn Hansens oprindelige tømrerfirma til det moderne entreprenørfirma, som HRH er i dag.

Vi har i dag en stab af kompetente medarbejdere, bestående af el-installatører og elektrikere beskæftiget i afdelingen. Folkene er nøje udvalgt og har gennemgået de nødvendige efteruddannelser, så de er i stand til at løfte alle tænkelige, fagligt og teknisk krævende opgaver.

Vores spidskompetencer ligger inden for bl.a.: Alarmanlæg, fiber/tele/data-installationer, bolig- og erhvervsnetværk, ITV kameraovervågning, automatik og styring, adgangskontrol, KNX og IHC eller "Intelligent House Control", der styrer alle dine elektriske funktioner samt stærkstrømsinstallationer. I et samarbejde med os, får du direkte adgang til mere end 10 års erfaring, inden for disse fagområder.

Om det er en større eller mindre opgave, der skal udføres, løser vi den med samme professionelle tilgang, og vi står altid klar med rådgivning, så du altid får den mest fordelagtige løsning. Både her og nu, men også fremadrettet. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller miljøsikring. Helt enkelt fordi vi er optagede af, hvordan vi kan optimere vores løsninger til en bedre fælles fremtid for både dig og os.​

​​​​​Henrik Røhl

Overmontør​

henrik.rohl@hrh.dk 

Sharif Ishtiaq
Overmontør​

sharif.ishtiaq@hrh.dk

​​​​​Martin Bülow Hansen

Installatør​

martin@hrh.dk 

Kontakt HRH A/S 

HRH er klar til at tage imod din opgave.
​Ring eller send os en mail med en kort beskrivelse af opgaven.

Så tager vi kontakt for en snak om det videre forløb​.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​